Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 12 Ekime Ertelendi

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzda bugün yapılması planlanan ve duyurusu okul web sitemizde yapılmış olan Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı, gerekli çoğunluk sağlamadığı için 12 Ekim saat 14.00'te yeniden yapılacaktır.

Toplantı İle İlgili Gündem Maddeleri:

1- Açılış - Yoklama.

2-Saygı Duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması.

3-Açık oylama ile veli üyeler arsında bir divan başkanı ve bir katip seçiminin yapılması.

4-Okul Müdürü Erdem SARIASLAN'ın Açılış Konuşması.

5-Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna Asil ve Yedek Olarak Liste halinde oylanarak seçim yapılması.

• Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi
  • Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asil öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasında 1 asil ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6-Bir Önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibraz edilmesi.

7-2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tahmi bütçesinin görüşülmesi.

8-İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul Aile Birligi Yönetim Kurulunu yetkilendirilmesi.

9-Hizmet Kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10-Genel konuların görüşülmesi.

11-Dilek ve Temenniler.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısına katılımınızı bekleriz.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ile ilgili resmi yazıya erişmek için tıklayınız

28.09.2023 170