Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzun 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28/09/2023 Perşembe günü Okulumuz Konferans Salonunda saat 14.00'da yapılacaktır.

Toplantı İle İlgili Gündem Maddeleri:

1- Açılış - Yoklama.

2-Saygı Duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması.

3-Açık oylama ile veli üyeler arsında bir divan başkanı ve bir katip seçiminin yapılması.

4-Okul Müdürü Erdem SARIASLAN'ın Açılış Konuşması.

5-Yönetim Kurulu ve Denetleme Kuruluna Asil ve Yedek Olarak Liste halinde oylanarak seçim yapılması.

• Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asil ve 5 yedek üye seçiminin açık oylamayla seçilmesi
  • Denetleme Kuruluna; Merkez Komisyonu tarafından seçilen 2 asil öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasında 1 asil ve 1 yedek üyenin açık oylamayla seçilmesi.

6-Bir Önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibraz edilmesi.

7-2023-2024 Eğitim Öğretim yılı tahmi bütçesinin görüşülmesi.

8-İhtiyaçların giderilmesine yönelik Okul Aile Birligi Yönetim Kurulunu yetkilendirilmesi.

9-Hizmet Kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerilerin görüşülmesi.

10-Genel konuların görüşülmesi.

11-Dilek ve Temenniler.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısına katılımınızı bekleriz.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı ile ilgili resmi yazıya erişmek için tıklayınız

26.09.2023 116