Kadir Has Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, yabancı dili bir araç kabul ederek üst düzeyde öğrenme isteği duyan, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, bir üst öğrenime ve hayata hazırlayıcı tüm bilgi, beceri tutum ve davranışları kazanan, sosyal insan olmanın gerektirdiği tüm alışkanlıkları davranış haline getiren, bireyleri özveriyle, özenle yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 07:30-13:00 Sabahcı (7. ve 8. Sınıflar) 13:10-18:50 Öğlenci (5. ve 6. Sınıflar)
Yabancı Dil: Okulumuzda yabancı dil İngilizcedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kadirhasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - UĞUREVLER MAH. 3651. SK. NO: 23 KOCASİNAN / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Şehir Merkezi

Adres - UĞUREVLER MAH. 3651. SK. NO: 23 KOCASİNAN / KAYSERİ

Ulaşım Belediye Otobüsü, Tramvay(Tuna Tramway Durağı)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez