23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. Yıl Dönümünü Coşkuyla Kutladık

Kayseri Kocasinan İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan ABAY’a törenimize teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde millet iradesinin kararlılığıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. Yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi 23 Nisan 1920’de açılmış ve ülkemizin geleceği ve milletimizin istikbali için milli iradenin merkezi olarak çalışmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk,  23 Nisan 1929 tarihinde bu bayramı yarınların güvencesi olan çocuklarımıza armağan etmiş ve bu tarihten itibaren 23 Nisan yurt genelinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaya başlanmıştır. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayramdır. Atatürk dünya tarihinde çocuklara bayram hediye eden tek liderdir.

Biz de Kadir Has Ortaokulu olarak meclisimizin açılışının 104. Yılını şiirler okuyarak, marşlar söyleyerek coşkuyla kutladık.

Törende çeşitli dallarda ödüller alan öğrencilerimize ödülleri Kocasinan İlçe Kaymakamımız Sayın İlhan Abay tarafından takdim edildi.

Artistik Jimnastikte Kayseri 1. Olan Kız ve Erkek Takımı Öğrencilerimiz

7K Hasan Taylan Almaz

Okçuluk Kayser 2. Si Olan Öğrencimiz

6C Kürşad Şahin

“Uzaya Giden Sıradaki Astronot Ben Olmalıyım”

Kompozisyon Yarışmasında Dereceye Giren Öğrencilerimiz

6İ Serra Öçal

7A Zeynep Nazlı Can

6İ Yaren Aydoğdu

7A Filiz Hazal Aba

6İ Beren Aksakal

‘’Çanakkale’nin Ruhu’’ adlı resim yarışmasında Türkiye 4. Sü olan öğrencimiz

Mahir ZEYTUN’a ödülü Çanakkale Valisi Sayın İlhami Aktaş tarafından takdim edilmiştir.

Öğrencilerimizi kutluyoruz başarılarının devamını diliyoruz.

Kutlama programında emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyor, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz.

Nice güzel bayramlar kutlamak dileğiyle.

24.04.2024 236

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024