Başarı Deneme Sınavı Ödül Töreni

Okulumuzda tüm sınıf düzeylerine her ay düzenli olarak başarı değerlendirme sınavı yapılmaktadır. Bu sınavlardaki ana gayemiz öğrencilerimizi değerlendirmek ve en önemlisi öğrencilerimizin kazanım eksiklerini belirlemektir.

Sınavları, hayatlarının bir parçası olarak görüp düzenli olarak çalışan öğrencilerimiz istedikleri başarıyı yakalarken sınavlara aşırı kaygı ve stres altında giren öğrencilerimiz hedefledikleri noktaya ulaşamamaktadır.  Bu noktada biz öğretmenlere ve ailelere düşen görev öğrencilerimizi, evlatlarımızı sınav sonucuna göre yargılamak değil aksine onlara her türlü desteği vererek her birisinin bizim için kıymetli olduğunu hissettirmektir.

Okulumuzda yapılan 4,5,6,7 ve 8.başarı değerlendirme sınavında aşağıdaki öğrencilerimiz dereceye girerek gurur vesilemiz olmuştur. Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz.

31.05.2023 504

31-05-2023