DYK İlk Denememiz ve Ders Saati Değişikliği

Değerli Velilerimiz,

Bugün öğrencilerimiz Destekleme ve Yetiştirme Kusurlarında ilk deneme sınavına girdiler.

Sınavın yapılma amacı öğrencilerimizin seviyelerini ve eksik kazanımlarını belirlemek. Böylelikle elimize bir yol haritası çıkarmaktır. Değerli Velilerimiz, öğrencilerimizin yanlışları bizler için çok önemlidir. Çünkü bizi asıl başarıya götürecek olan bu yanlışlardan çıkardığımız sonuçlardır. O yüzden bizlerle birlikte büyük bir amaç etrafında  yürüyen velilerimizin de bizim gibi bir bakış açısına sahip olmalarıdır. Birlikte bu sürecin her aşamasında güçlenerek ilerleyecek ve nihai hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız.

Yarın 14.30 da veli toplantısı olduğunu hatırlatırız.

Değerli Velilerimiz, yarından itibaren kurs saatlerimiz 09.00 ile 13.35 olarak güncellenmiştir. Velilerimizin bu saatlere uygun davranmalarını önemle rica ederiz.

16.09.2023 503