Kadir Has Okuyor Projesi Ödül Töreni

Kitaplar ilmin , hayatın, yaşamın dilidir. Kitaplar; sıcak yatağımızda, koltuğumuzda, odamızda otururken bize sınırsız bilgiler sunar, bize dünyaları gezdirir, görmediğimiz yerleri en güzel şekilde zihnimizde yaşatır, karanlık gecelerimizi aydınlığa kavuşturur. Kitap okumak insanın fikir yapısını, hayal dünyasını zenginleştirir. Kişiye binbir kapı açar.

Biz Kadir Has Ortaokulu olarak bu kapıları öğrencilerimiz için ardına kadar açmayı kitapların bize sunduğu sonsuz güzellik bahçelerini onların önüne serebilmeyi hedefliyoruz. Bu hedef

doğrultusunda “Kadir Has Okuyor” projesi ile bu sene 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz belirlenen kitapları okuyarak dönem sonunda ödüllü kitap okuma sınavına girdiler.

Sınavda ilk üçe giren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Erdem Sarıaslan tarafından ödülleri verildi.

5. SINIF İLK ÜÇE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

1.5/L Nehir Özmüş