Kadir Has Ortaokulu 7. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Şampiyonunu Buldu!

Kadir Has Ortaokulu 7. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Şampiyonunu Buldu!

Kadir Has Ortaokulu öğrencileri bu haftayı da heyecanı yüksek bir etkinlikle tamamladı. 7. sınıflar arasında düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması’nda öğrenciler kıyasıya rekabet etti. 6 farklı dersten soruların yöneltildiği bu yarışmada öğrenciler, bilgi ve yeteneklerini sınama fırsatı bulurken aynı zamanda işbirliğinin önemini kavradı.

Yarışmada kafa kafaya verip tüm rakiplerini geride bırakan 7 /A sınıfı şampiyon oldu. Gösterdikleri üstün performansla sınıflarını birinciliğe taşıyan öğrencilerin gözlerindeki gurur ve heyecan görülmeye değerdi.

Yarışmanın galibi 7A sınıfı, okul yönetimi tarafından Lazer Game etkinliği ile ödüllendirilirken sınıflarını şampiyonluğa taşıyan yarışmacı öğrencilere de madalya takdim edildi.

Kadir Has Ortaokulu, bu tür organizasyonlarla öğrencilere öğrenme deneyimlerini daha eğlenceli hale getirme fırsatı sunarken, rekabet duygusunu da canlı tutuyor. Ayrıca eğitim yolculuğunda bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ilgi ve yeteneklerini artırmalarına, yarışma becerilerini geliştirmelerine ve işbirliği yeteneklerini pekiştirmelerine yardımcı olduğuna inanıyor.

Yarışmada başarılı olan öğrencileri ve şampiyon 7A sınıfını tebrik ediyoruz. Etkinliği düzenleyen ve sunan öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

27.10.2023 441

27-10-202327-10-202327-10-202327-10-202327-10-2023