Kadir Has Ortaokulu Jimnastik  Yıldız  Kızlar  ve Yıldız  Erkekler  Takımı Kayseri Şampiyonu

Kadir Has Ortaokulu Jimnastik Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Takımı Kayseri Şampiyonu

Kadir Has Ortaokulu akademik başarıları yanında spor faaliyetleri  alanındaki  başarıları ile de   adından  söz ettirmeye devam ediyor.

Bizim için öğrencilerimizin hem zihin hem de beden gelişimleri çok önemlidir. Bu nedenle  sportif faaliyetlerde görevli öğrencilerimizi destekliyor ve onların başarıları ile gurur duyuyoruz.

2023- 2024 sezonunda Okul Sporları Faaliyetleri Jimnastik Yıldız Erkekler Takımı ve Yıldız Kızlar Takımı Kayseri birinciliği alarak yine okulumuzun adını manşetlere taşımayı   başarmışlardır.

Bu başarıya imza atan öğrencilerimiz :

YILDIZ ERKEKLER TAKIMI

1.      Hüseyin Emir CÜNEDİOĞLU

2.      Hüsnü AKTAŞ

3.      Onurhan DEMİR

4.      Mehmet Eren KÖKOĞLU

5.      Göktuğ Ömer CEYLAN

YILDIZ KIZLAR TAKIMI

Reyyan Masal SARIKAYA(Ferdi il  4.sü)

Erva Elif KAYA( Ferdi il 5.si)

Öğrencilerimizi kutluyoruz ve onları destekleyen ailelerine teşekkür ediyoruz.

07.03.2024 175

07-03-202407-03-202407-03-2024