Kadir Has'tan Bir Ödül Daha

Çanakkale Savaşları'nın sosyal, kültürel ve tarihi önemini kavratmak; öğrencilerimizin geçmiş ile günümüz kültürel değerleri arasında bağ kurmalarını sağlamak, milli birliğimiz ve varlığımız ile uluslararası barış ve dostluk duygularını güçlendirmek amacıyla ortaokul ögrencileri arasında düzenlenen Çanakkale Savaşları'nın ruhunu ve özünü anlatan, yaşanmış olayları kapsayan "Çanakkale Savaşları'nın 109. Yıl Dönümü Anma Törenleri" resim yarışmasında dereceye giren okulumuz öğrencisi Mahir Zeytun'u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Öğrencimiz Mansi,yon Ödülü almış olup, 22-25 Nisan tarihlerinde Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığında düzenlenecek olan törene  katılarak ödülünü alacaktır.

21.04.2024 95

02-04-202402-04-2024