Karne Haftası Perşembe Günü Etkinlikleri

Değerli Velilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığımız öğrencilerimizin son haftasında keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" ilan etmiştir. 15-18 Ocak'ta 4 gün sürecek "dönem sonu faaliyet haftası"nda, öğrencilerimiz için çok güzel etkinlikler planlıyoruz.

Bu planlama içerisinde, bilgi yarışmalarından komedi saatine, hitabet oyunlarından kermeslere, yetenek paylaşım saatlerinden sosyal sorumluluk çalışmalarına ve gezilere birçok etkinliğe yer verilerek öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanmıştır.

Değerli Velilerimiz, Dönem sonu faaliyet planımızın perşembe gününü de sizlerle paylaşıyoruz.

Öğrencilerimizden istediklerimiz kırmızı yazı ile belirtiklerimizdir. Onun haricinde hiçbir şey getirmelerine gerek yoktur.

Bilgilerinize.

Erdem SARIASLAN