"Let's learn algorithm and coding" eTwinning Projesi

Öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerini her alanda destekleyen okulumuz, her yıl olduğu gibi bu yıl da eTwinning projeleri yapmaktadır.

Öğrencilerimizin algoritmik düşünme becerisi kazanmaları ve farklı uygulamalar üzerinden kodlama öğrenmeleri için "Let's learn algorithm and coding" eTwinning Projesinde yer almaktayız.

Projemizin amacı öğrencilere robotik, kodlama ve algoritmalar hakkında bilgi vermek ve çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizde bilişimsel düşünmeyi geliştirmektir. Projemize örnek olarak; bilgisayar gerektirmeyen bilgisayarsız kodlama, bilgisayarla kodlama, görsel programlama, metin tabanlı programlama ve robotik programlama. verilebilir. Bu projedeki amacımız robotik programlama yoluyla öğrencilerin bilişimsel düşünme becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktır.

Projemizde Macaristan, Yunanistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Türkiye'den ortalarımızla çalışmaktayız.

Tüm 6.sınıflarımızda yürütülen projemizde öğrencilerimiz projemiz için afiş ve logo tasarladılar.

28.12.2023 123

28-12-202328-12-202328-12-202328-12-2023