Öğrencilerimiz 17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Bölge Yarışmasına Hak kazandı

Okulumuz öğrencileri akademik başarılarının yanı sıra farklı alanlarda elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırmaya devam ediyor.

17. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 14.883 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 10 alanda toplam 1.440 proje yarışmanın bölge aşamasına katılmaya hak kazanmıştır.

Kadir Has Ortaokulu öğrencilerinden Neva Eker matematik alanında “Telefonu Bırak Derslerine Bak” projesi ile 12 proje arasından okulumuzu temsil etmek için finale katılmaya hak kazanmıştır. Yine coğrafya alanında Abdullah Erhan Bozbıyık “Deprem Neye Benzer Haydi Cevaplayalım” projesi ile 9 proje arasından seçilerek finale katılmaya hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenleri Mustafa Karakaya’yı gönülden tebrik ediyor, Kadir Has Ortaokulu olarak bilimsel projelere ve yarışmalara katılımlarını önemsiyoruz.

22.05.2023 389

24-05-2023Öğrencimizin proje dosyasına erişmek için tıklayınız