Öğrencimiz LGS Şampiyonu

LGS sonuçlarının açıklanması ile birlikte okul idaremiz, öğretmen kadromuz olarak öğrencimiz Ceylin DÖNMEZ'in tüm sorulara doğru yanıt vererek 500 tam puan alması ile gururlandık.

Öğrencimiz ve ailesi Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin KARAKÖSE tarafından makamında ağırlandı. İl Milli Eğitim Müdürümüz öğrencimize hediyelerini kendileri takdim ettiler.

Geçtiğimiz yıl temmuz ayı ile birlikte başladığımız LGS hazırlık sürecinde öğrencilerimiz ile sistemli bir çalışma sürecine girdik. Öğrencilerimizin büyük ölçüde 1 yanlış ile döndüğü sınavın ardından tercih sürecinde de tüm öğrencilerimizin yanında olacağız.

Okul genelinde aldığımız başarının yanı sıra öğrencimiz Ceylin  DÖNMEZ'in sınavdan yanlışsız dönmesi bize gelecek yıllar için umut ve çalışma azmi olacaktır.

Öğrencimizi ve ailesini yürekten tebrik ederiz. Kadir Has ailesi olarak her zaman yanında olacağız.

23.06.2023 2168

23-06-202323-06-202323-06-2023