Öğrencimizden Türkiye Derecesi

Kadir Has Ortaokulu ailesi olarak şampiyonumuz, gururumuz Özgür Ekin  KILIÇ’ı başarısından dolayı kutluyoruz.

27.10.2023 tarihinde okulumuzda   yapılan Türkiye Geneli  Başarı Değerlendirme Sınavında okulumuzun  8/B Sınıfı öğrencilerinden ÖZGÜR  EKİN KILIÇ Kayseri birinciliği  ve  Türkiye  ikinciliği derecesi alarak bizleri  gururlandırmıştır.

Akademik başarılarıyla  gündemden düşmeyen  Kadir Has Ortaokulu idaresi sevgili öğrencimiz Özgür Ekin KILIÇ  ‘ı  başarısından dolayı ödüllendirmiştir.

Türkiye ikinciliği ve Kayseri birinciliği anısına yaptırdıkları kupayı sevgili öğrencimize yapılan   törenle takdim etmişlerdir.

Öğrencimizi ve ailesini yürekten kutluyoruz. Öğrencimize emek veren idareci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Başarılarının  daim olması dileğiyle  Özgür …

05.11.2023 411