Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı   ile Yönetim ve     Denetleme Kurullarının seçimi 12  Ekim 2023 tarihinde yapılmıştır. 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı okulumuz çok amaçlı konferans salonunda saygı duruşuyla başlamış ardından   İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etmiştir.    

Okul Müdürümüz Erdem SARIASLAN tarafından açılış konuşması yapılmıştır. Müdürümüz yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrenci, veli ve öğretmenlere hayırlı olması dilekleriyle konuşmasını tamamlamıştır. 

2022-2023  Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri hazırladıkları  faaliyet raporlarını sunmuşlardır.  Toplantıda  Okul Aile Birliğinin  bugüne kadar okulumuza yaptıkları çalışmalar konu edilmiştir. 

 Yeni  Okul Aile Birliği  Yönetim ve Denetleme Kurulu üyeleri oy birliği ile seçilmiştir. 

Toplantıda 2023-2024  eğitim öğretim yılı ihtiyaçlarının giderilmesi için Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna bu konuda bütün yetkiler verilmiştir. 

Okulumuzun hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin öneriler hem okul idaremiz hem de  velilerimiz tarafından sunulmuştur. 

Okul-Aile Birliğimiz, öğrencilerimizi, Türk Millî Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkeleri ile Atatürk İnkılâp ve İlkeleri doğrultusunda yetiştirmek üzere okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve ailelerle iş birliği yapmayı amaç edindiklerini belirtmişlerdir. 

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna iyi dilek ve temennilerde bulunarak toplantıya son verilmiştir. 

 Geçen yıl bizimle çalışıp emeğini hiçbir zaman esirgemeyen, bize her konuda destek olan saygıdeğer Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. 

 Toplantıya katılan idarecilerimize öğretmenlerimize ve velilerimize yaptıkları katkılardan dolayı çok teşekkür ederiz.

13.10.2023 288

13-10-202313-10-2023