Okul Müdürümüz Sayın Erdem SARIASLAN'ın Ara Tatil Mesajı

Değerli Velilerim,

2023-2024 eğitim öğretim yılımızın ilk çeyrek dönemini bugün itibarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Öğrencilerimiz yoğun bir dönem geçirdiler ve bir haftalık tatili hak ettiler. Bu süreçte sizlerin biricik yavruları bizlerin yarınları olan çocuklarımızı ara tatil sonunda dinlenmiş ve dinç bir halde okulumuza bekliyorum.

Değerli Öğrencilerim, tatilinizi dinlenerek, aileniz ve  sevdiklerinize zaman ayırarak, çok kitap okuyarak, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılarak geçirmenizi arzu ediyorum.

Sevgili öğrencilerim unutmayın ki sizlerin gelecek  hayalleri bizlerin gelecek hayalleridir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Kadir Has ailemize iyi tatiller ve esenlikler dilerim.

Siz değerli velilerimizi ara tatile kadarki eğitim - öğretim süreci ile ilgili bilgilendirmek için her sınıf düzeyinde zümre öğretmenlerimizce yapılan değerlendirmelerden broşürler hazırlanmıştır. İlgilerinize sunarız.

Erdem SARIASLAN

10.11.2023 392